ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATINI İNCELEDİLER

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, 2021 yılı temmuz ayında yapımına başlanan ve müteahhitlerin işi bırakması nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

2021 yılı temmuz ayında yapımına başlanan ve müteahhitlerin işi bırakması nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi, geçtiğimiz mayıs ayında 4’üncü kez ihale edildi. Merkezefendi ilçesine bağlı Karahasanlı Mahallesi’nde yapılması planlanan bin yataklı Denizli Şehir Hastanesi ile 400 yataklı Acil Durum Hastanesi için 11 milyar 999 milyon lira ile en düşük teklifi veren yeni firmaya verildi. Daha önce 3 kez ihale edilen Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi inşaatının yapım çalışmalarına yeniden başlandı.

ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI

GENEL MÜDÜR UÇAN’DAN İNCELEME

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mühendis İbrahim Söyler, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile birlikte Denizli Şehir Hastanesi şantiye alanını ziyaret etti. İnşaatta incelemelerde bulunan Uçan ve beraberindekiler, yetkilerden bilgi aldı. 

ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI

DENİZLİ’DEKİ SAĞLIK YATIRIMLARI KONUŞULDU

Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi inşaatı inceleme gezisinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya katılan Genel Müdür Uçan, toplantıda kentteki sağlık yatırımlarıyla ilgili İl Sağlık Müdür Uz. Dr. Berna Öztürk’ten bilgi aldı. Ayrıca toplantıda gelecek döneme ait sağlık yatırımları ile ilgili planlama yapıldı.