DENİZLİ’YE 13 KARDEŞ GELİYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında; Ordu’daki 4, Kocaeli’deki 3, Afyonkarahisar’daki 5 belediye ve Uşak Belediyesi arasında kardeş kent ilişkileri kurulması hususu görüşülecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısı, 13 Ağustos Salı günü yapılacak. Mecliste; ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek, kültür, turizm, sanat ve spor gibi alanlarda ortak faaliyet ve projeler gerçekleştirmek, belediyeler arasında yardımlaşma, dayanışma, işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 13 belediye ile kardeş kent ilişkileri kurulması hususunda karar alınmasına ilişkin Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı’nın yazısı görüşülecek.

Kararın Belediye Meclisi’nden onaylanmasıyla Büyükşehir Belediyesi ile Uşak Belediyesi, Afyonkarahisar’ın Başmakçı Belediyesi, Dinar Belediyesi, Evciler Belediyesi, Sultandağı Yeşilçiftlik Belediyesi, Şuhut Karaadilli Belediyesi, Kocaeli’nin Derince Belediyesi, İzmit Belediyesi, Karamürsel Belediyesi, Ordu’nun Altınordu Belediyesi, Çamaş Belediyesi, Gürgentepe Belediyesi ve Kabataş Belediyesi arasında kardeş kent ilişkileri kurulacak.