BULDAN’DA FESTİVAL COŞKUSU YAŞANDI

Buldan Belediyesi tarafından bu yıl 27’ncisi organize edilen Buldan Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali, 9-11 Ağustos tarihleri arasında yapıldı.

Denizli’nin Buldan ilçesinde 3 gün süren festival coşkusu yaşandı. Buldan Belediyesi tarafından bu yıl 27’ncisi organize edilen Buldan Yenizekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali, 9-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Festivalin açılışına; Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak’ın yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve vatandaşlar katıldı.

 

BULDAN’DA FESTİVAL COŞKUSU YAŞANDI

ÜZÜM AĞASI SADIK ÖZCAN OLDU

Yapılan açılış konuşmalarının ardından festival, üzüm ağası seçimiyle devam etti. Üzüm ağası olarak Sadık Özcan seçildi.

SAHRA VE KOLPA BULDAN’I SALLADI

Festivalin ilk gününde ünlü müzik grubu Sahra'nın etkileyici konseri büyük bir beğeni topladı. Sahra'nın performansı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Konserin ardından sahneyi devralan popüler grup Kolpa, müzikseverlere keyif dolu bir performans sundu.

BULDAN’DA FESTİVAL COŞKUSU YAŞANDI

OZANCA İLE ŞANLISOY BULDAN’DA SAHNE ALDI

Festivalin ikinci gününde ise Ozan Ozanca ile Ogün Şanlısoy konserleri yapıldı. Ozanca ve Şanlısoy’un sahne performansı, Buldanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

FESTİVALİN FİNALİNİ AYŞE DİNÇER YAPTI

Festivalin 3’üncü ve son gününde Üzüm Teşvik Yarışması yapıldı. Yapılan yarışmanın ardından Gamze Abay, sahne aldı. Buldan Yenizekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali’nin finali, Ayşe Dinçer konseri oldu.