KALE'DE GÖRENLER İLKOKULU EĞİTİME HAZIR

Denizli'nin Kale ilçesinde Gören ailesi üyelerince yaptırılan ilkokulun inşaatı tamamlandı. Okul 2024-25 eğitim öğretim yılında öğrencilerle buluşacak.

Hayırsever iş insanı Mehmet Ali Gören ve aile üyeleri tarafından imzalanan protokolle yapımına başlanan okulda sevindirici gelişme. Önceki dönem Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile o dönemki İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'nin katıldığı törenle 23 Haziran 2021 tarihinde imzalanan protokol uyarınca Kale ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde inşaatına başlanan Görenler İlkokulu tamamlandı.

Valilik makamında yapılan protokol ile yapımına başlanan 4 derslikli, 1 kat olarak inşa edilen Halil-M.Ali-Ahmet Gören İlkokulu, tamamlanarak 2024-25 eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. İnşaatı tamamlanan okula Görenler İlkokulu ve Halil-M.Ali-Ahmet Gören İlkokulu levhaları asılırken, Cumhuriyet Mahallesindeki okul yeni eğitim öğretim yılında 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine kapılarını açacak.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, hayırsever iş insani Mehmet Ali Gören ve aile üyeleri  tarafından  yaptırılan okulun 2024-25 Eğitim Öğretim yılında 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile eğitim öğretime başlayacağını belirterek, "Başta hayırseverlerimiz olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.