YÖNETMEN AKSU’DAN DENİZLİ’YE FİLM MÜJDESİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri, Türk Sinemasının kült filmlerinden ‘Dondurmam Gaymak’ film gösterimi ile başladı. Gala gecesine katılan filmin yönetmeni Yüksel Aksu, Denizli’de bir sinema filmi çekeceğini müjdeledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Sinema Günleri’nin ilki düzenlenen gala programı ile başlattı. Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen ‘Dondurmam Gaymak’ film gösterimine binlerce seyirci katıldı. Eski yazlık sinema günlerini hatırlatan programda vatandaşlara açık havada film izleme keyfi yaşatılırken ayrıca ücretsiz olarak da patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

Film gösterimi öncesi seyirciyle buluşan filmin yönetmeni Yüksel Aksu, oyuncular Nejat Altınsoy ve Tünay Ürper ile merhum başrol oyuncusu Turan Özdemir’in oğlu Ozan Özdemir burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yönetmen Yüksel Aksu da, Denizli’nin bir sinema kenti olduğunu bildiğini daha önce hayata geçirdiği tüm projelerinde kendisine inanılmaz bir destek sunduğunu anlattı. Yönetmen Aksu, Denizli’de ‘Dondurmam Gaymak’tan daha iyi bir film çekeceği sözünü vererek, “Adını da şimdiden vereyim ‘Bak Postacı Geliyor’ sinema filmini Denizli’de çekmek istiyorum, desteğinizi, iyi dileklerinizi, enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri

21.08.2024

ÇARŞAMBA

İFTARLIK GAZOZ

28.08.2024

ÇARŞAMBA

ENTELKÖY EFEKÖY'E KARŞI

31.08.2024

CUMARTESİ

AŞK TESADÜFLERİ SEVER

4.09.2024

ÇARŞAMBA

AİLE ARASINDA

7.09.2024

CUMARTESİ

VİZONTELE

11.09.2024

ÇARŞAMBA

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON

14.09.2024

CUMARTESİ

KELEBEĞİN RÜYASI