BİRLİK OLDULAR

Denizli'nin Güney ilçesinde üzüm üreticileri, ürünlerine piyasada düşük fiyat verilmesinin önüne geçmek için toplantı yaptı. Toplantıda, 5 kişilik heyet oluşturulması ve bunların firmalarla görüşmesi kararlaştırıldı.

Denizli'de en büyük geçim kaynaklarının başında bağcılığın geldiği Güney ilçesinde üreticiler, ürünlerinin düşük fiyata gitmemesi ve bir yıllık emeklerinin karşılığını tam almak için organize bir şekilde hareket etme kararı aldı. Bu nedenle ilçedeki üzüm üreticilerine yönelik 2024 Yılı Üzüm Sezonu Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Belediye Sinema Salonunda yapılan ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın ile Ziraat Odası Başkanı Hasan Palaz önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda üzüm üreticisi katıldı. Fiyat tespiti için düzenlenen toplantıda, 5 kişilik heyet oluşturulması kararlaştırıldı.

üzüm üreticileri

Toplantıda alınan kararla, oluşturulan heyetin bu doğrultuda firmalarla görüşme sağlayarak fiyat tekliflerini alması benimsendi.

Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, "Toplantıda alınan kararlar tüm üreticilerimize ve Güney halkına hayırlı olmasını dileriz." ifadelerini kullandı.