BENZİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar sonrası benzine indirim bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren pompalara yansıyacak tarife ile benzinin litresi 1,46 lira ucuza satılacak.

 

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Brent petrol ve döviz fiyatlarındaki değişiklikler nedeniyle araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarını yakından takibe devam ediyor. Yurt dışı piyasalardaki gerilemenin ardından brent petrol fiyatlarındaki düşüşler ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında değişime yol açıyor.

BENZİNDE İNDİRİM BU GECE

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu gece akaryakıt fiyatlarında güncelleme yapılacak. Tüketicileri sevindirecek haber, benzine yapılacak indirimle ilgili. Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 1 lira 46 kuruşluk indirim yapılması bekleniyor. 23 Ağustos 2024 itibarıyla pompalara yansıyacak fiyat güncellemesinde mazota indirim öngörülmüyor.  

DENİZLİ'DE 44,22 TL'YE DÜŞECEK

Yurt dışı piyasalardaki gerilemenin ardından 23 Ağustos 2024 tarihinden itibaren benzin fiyatlarına 1 lira 46 kuruşluk bir indirim uygulanacak. Bu gelişme ile birlikte akaryakıt fiyatlarında uzun zamandır beklenen bir rahatlama yaşanacak. İndirimin ardından, benzinin litre fiyatı Ankara'da 43.51 TL'ye, İstanbul'da 43.20 TL'ye, İzmir'de ise 44.01 TL'ye gerileyecek. Denizli'de benzinin litre fiyatının 44.22 TL olması bekleniyor.