DENİZLİLİ SPORCULARIN AFİŞLERİ EVLERİNE ASILDI

Paris 2024 Paralimpik Oyunları için geri sayım başladı. Paralimpik Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecek ve ay-yıldızlı forma ile yarışacak Denizlili sporcuların afişleri evlerine asıldı.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından dört yılda bir düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları kapsamındaki 2024 Paris Olimpiyatları'nın ardından gerçekleştirilecek Paris 2024 Paralimpik Oyunları 28 Ağustos - 8 Eylül 2024 tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak. Paralimpik Oyunlarının başlamasına sayılı günler kala sporcular Fransa'ya hareket ederken, Paris Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek Denizlili milli sporcuların afişleri evlerine asıldı.

TÜRKİYE'DEN 94 SPORCU KATILIYOR

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na Türkiye'den 94 sporcu kota alırken, Tokyo 2020'ye katılan 87 sporcuyu geride bıraktı. Para okçulukta kota alan ve nişan aldıkları her hedefi büyük bir kararlılıkla vuran milli sporculardan biri de Denizlili Sevgi Yorulmaz.

Takım sporlarında tarihin en başarılı takımı olan Golbol Kadın A Milli takımı ile B1 Futbolcuları da Paris'e katılıyor. Golbol Kadın Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Berfin Altan ve Şeydanur Kaplan ile B1 Futbol Takımının Paris 2024 kadrosundaki Recep Aydeniz de ay-yıldızlı forma ile yarışacak Denizlili sporcular olarak dikkat çekiyor.

DENİZLİ'DEN KATILAN 4 SPORCUNUN EVLERİNE AFİŞ ASILDI

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Paris 2024 Paralimpik Türkiye'yi temsil edecek ve ay-yıldızlı forma ile yarışacak Denizlili 4 milli sporcunun afişlerini evlerine astı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında milli sporcuların yanında oldukları mesajını paylaşırken, asılan afişlerde her bir sporcunun fotoğrafı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın başarı dileği yer aldı.

Para okçuluk branşında Türkiye'yi temsil edecek Sevgi Yorulmaz'ın oturduğu binaya asılan afişte Sevgi Yorulmaz'ın fotoğrafı ile "Türkiye'nin Gururu Sevgi Yorulmaz. Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Başarılar Dilerim. Osman Aşkın Bak T.C. Gençlik ve Spor Bakanı" yazısı yer aldı.