TEDBİRLİ OLUN!

Uzun süren aşırı sıcaklıkların ardından Denizli’de bugün ve yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü; yaşanabilinecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

 

Aşırı sıcak ve kurak bir yaz mevsiminin yaşandığı Denizli’de nihayet havalar serinliyor. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre kentte bugün ve yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bölge Müdürlüğü, 14.00 ile 21.00 saatleri arasında beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle uyarıda bulundu.

METEOROLOJİ UYARDI!

Müdürlükten yapılan açıklamada; “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde yurdun batı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Denizli, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevreleri ile Eskişehir'in güneyinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.