MERKEZEFENDİ’DE ARAÇ KİRALAMA DÖNEMİ BİTİYOR

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara daha çabuk ve güvenli hizmet vermek ve kiralama bedellerinden kurtulmak için 20 araç satın aldı. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Doğan, “Yeni araçlarımızla daha iyi hizmet verirken, her yıl yenilemek zorunda kaldığımız kiralık araç bedellerinden de kurtulmuş olacağız” dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve güvenli hizmet sunma hedefiyle önemli bir adım attı. Kiralık araç bedellerinden tasarruf edilmesi ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla belediye bünyesine 20 adet kompakt araç satın alındı. Yeni araçlar, Halk Süt, temizlik, evde bakım ve diğer çeşitli hizmetlerde kullanılacak. Belediyeye teslim edilen araçlar remi plakalarla tahsis edildikleri birimlerde kullanılmaya başlandı.

İLÇEMIZ HIZLA BÜYÜYOR

Merkezefendi’nin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Nüfusumuz hızla artıyor. Hizmetlerimizi zamanında ulaştırabilmek için bizler de altyapımızı ve imkanlarımızı durmadan geliştiriyor, genişletiyoruz. Bu geliştirmelerden birisi de hızlı ve sürdürülebilir, kompakt araçlardan oluşan 20 araçlık filomuz. Geçtiğimiz günlerde satın alarak belediyemizin bünyesine kazandırdığımız bu araçlar ile Halk Süt’ten çöp poşetine, evde bakım hizmetimizden erzak kolilerine kadar birçok hizmetimizi hemşehrilerimizin evlerine daha çabuk ve daha güvenli bir şekilde ulaştıracağız” dedi.

HER YIL ÖDEDİĞİMİZ KİRALAMA BEDELLERİNDEN KURTULUYORUZ

Alınan yeni araçlarla her yıl ödedikleri araç kiralama bedelini de tasarruf edeceklerini vurgulayan Doğan, “Bununla birlikte her yıl yenilemek zorunda kaldığımız kiralık araç bedellerinden de kurtulmuş olacağız. Resmi plakalı araçlarımız bugünden itibaren ilçemizin yollarında sizlere hizmet edecek” diye konuştu.