SAĞANAK VE DOLU ÇAL’I DA VURDU!

Denizli’nin Çal İlçesinde dün öğleden sonra başlayan sağanak, yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 10 dakika süren dolu ve sağanak nedeniyle bir istinat duvarı çöktü. Bir araç da çöken istinat duvarının altında kaldı.

Denizli’de sıcak ve kurak geçen yaz mevsiminin sonunda beklenen yağışlar geldi. Dün öğleden sonra başlayan gök gürültülü sağanak yağış, ilçelerde de etkili oldu. Gök gürültülü sağanak, Çal ilçesinde saat 14.00 sularında başladı. Bir süre sonra sağanak yerini doluya bıraktı. 10 dakika süren dolu, yaşamı olumsuz etkiledi. Dolunun ardından tekrar sağanak yağışı görüldü. Sağanak gece saatlerine kadar devam etti.

Çal

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ, 1 ARAÇ ALTINDA KALDI

İlçede yaşanan yağışlar nedeniyle bir istinat duvarı çöktü. Bir araç da çöken istinat duvarının altında kaldı. Çal Belediyesi’nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada; “Geçmiş olsun Çal.
İlçemizde akşam saatlerine doğru meydana gelen şiddetli yağmur ve dolu yağışından dolayı zarar gören yerler olmuştur. Personellerimiz hızlıca zarar gören alanlara müdahale ederek, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeye çalışmaktadır. Bu süreçte halkımızın yanında olarak tüm desteği sağlamaya çalışacağız. Ekiplerimizle gece gündüz çalışarak en kısa sürede yaşanan olumsuzlukları aşacağız” ifadelerine yer verildi.