102 YIL ÖNCEKİ AYNI COŞKUYLA KUTLANACAK

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik yapılacak. İlk etkinlik saat 9.30’da Pamukkale Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına yapılacak çelenk sunma programıyla başlayacak.

 

Türkiye’nin 81 ilinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Atatürk’ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 102’nci yılı anılacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Denizli’de de bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. İlk etkinlik, saat 9.30’da Pamukkale Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtında yapılacak. Burada Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı okunacak. 

Atatürk anıtı önündeki törenin ardından Valilik Makamına geçilecek ve Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tebrikleri kabul edecek. Kutlama ve geçit töreni ise Valilik önündeki tören alanında yapılacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirilecek. Şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisinin ardından son olarak tören geçişi yapılacak.