EDİP AKBAYRAM ZAFER KUTLAMALARINA DAMGA VURDU

Usta sanatçı Edip Akbayram Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde Denizlililerle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında usta sanatçı Edip Akbayram konseri düzenledi. Çınar Meydanı’nda buluşan Denizlililer zafer coşkusunu Edip Akbayram’ın meşhur şarkılarıyla kutladı. 


Gecede birbirinden güzel eserleri Denizlililer için seslendiren Edip Akbayram, güçlü sesi ile sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Meydanı dolduran binlerce vatandaş ünlü sanatçının duygusal ve coşkulu eserlerine hep bir ağızdan eşlik etti. Bu güzel akşamda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa teşekkür eden Edip Akbayram, “Eşkıyaların, kadına şiddet uygulayanların, çocuk istismarcılarının, uyuşturucu baronlarının, tarikat ve cemaatlerin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden soysuz ve namussuzların olmadığı, yapanın yanına kar kalmadığı Türkiye özlemiyle Denizlili canlara, dostlara merhaba diyorum. İyi ki varsınız. ” dedi.