ZAFER DALIŞINDA 200. KEZ MAVİ SULARDA

Denizli İhracatçılar Birliğinin (DENİB) önceki dönem başkanı iş insanı Süleyman Kocasert, 200. dalışını her yıl geleneksel hale getirdiği 30 Ağustos Zafer dalışıyla gerçekleştirdi. 

Denizli İhracatçılar Birliğinin (DENİB) önceki dönem başkanı olan, Türkiye İhracatçılar Birliğinin (TİM) Başkan Vekilliği yapan iş insanı Süleyman Kocasert, sportif kişiliği ile de öne çıkıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) Yönetim Kurulu üyeliği yapan ve Avrupa Üniversite Sporları Birliğinde (EUSA) Türkiye'yi dört yıl boyunca temsil eden başarılı iş insanı Kocasert, kayak, motosiklet, dalış ve binicilik gibi doğa sporlarına meraklı.

MAVİ SULARA DALIŞ YAPTI

Halen Denizli Ticaret Odası (DTO) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Kocasert, iş hayatındaki aktif çalışmasının yanı sıra sosyal hayata verdiği önemle de dikkat çekiyor. Yurt içinde ve yurt dışında sık seyahat eden ve ailesiyle geçirdiği anları sosyal medyadan paylaşan Kocasert, bu kez Muğla'nın Datça ilçesinde mavi sularda gerçekleştirdiği tüplü dalışı paylaştı.

ANLAMLI KUTLAMA

Yurt dışında da dalışlar gerçekleştiren Kocasert, her yıl geleneksel hale getirdiği 30 Ağustos Zafer dalışında bu yıl 200. dalışını yaparken aileden bir üye daha dalışa başladı. Oğlu Batuhan'ın ardından küçük kızı Zeynep'i de dalış sporuna başlatmanın sevincini yaşayan Kocasert, yaptığı paylaşımda, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 30 Ağustos Zafer dalışımız bu yıl benim için daha da anlamlı hale geldi. Hem 200. dalışımı gerçekleştirdim hem de küçük kızım Zeynep genç bir dalgıç olarak abisinin ardından bize katıldı." ifadelerini kullandı.