İZMARİT TİMİ DENETİMLERE BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde özel ekip kurdu. Yere izmarit ve çöp atılmaması için denetimlerine başlayan sivil zabıta ekibi, hazırlanan broşürlerle de çevre bilincini artırmayı hedefliyor.     

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak, gelişi güzel atılan izmarit ve çöplerin neden olduğu kirliliği azaltmak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun talimatıyla Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan özel sivil ekip, kentin merkezi noktaları ile işlek güzergahlarında yere izmarit ve çöp atılmasını önlemek için denetimlere başladı. 

 Zabıta

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre temizliği konusunda hazırlanan broşürü dağıtan zabıta ekibi, vatandaşları çöp veya sigara izmaritlerini yere atmamaları konusunda uyardı. Kent merkezinden başlayarak Denizli genelinde yaygınlaştırılması planlanan uygulama sayesinde şehirdeki çevre bilincinin güçlendirmesi ve kirliliğin azaltılması hedefleniyor.