“VEKİL HANIM ATATÜRK’E ŞÜKRAN BORCUNU UNUTMAMALIDIR”

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, yaptığı basın açıklamasında, Türk ordusunun milletimize ve Atatürk’e bağlılığından duyduğu gururu dile getirerek, Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile ilgili sosyal medya paylaşımını "talihsiz ve gereksiz" bulduğunu ifade etti.

ORDUMUZUN BAĞLILIĞIYLA GURUR DUYUYORUZ

Aykut Yıldırım, "Aziz milletimizin göz bebeği, vatanımızın koruyucusu, bizim de gururla askerlik yaptığımız, halk diliyle peygamber ocağı olan şanlı ordumuzun mezuniyet töreninde genç teğmenlerin milletimize ve Atatürk’e bağlı olmasının haklı gururunu yaşıyoruz" diyerek, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne duyduğu saygıyı vurguladı.

"VEKİL HANIM ATATÜRK’E ŞÜKRAN BORCUNU UNUTMAMALIDIR"

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’ün sosyal medya hesabından paylaştığı mezuniyet töreni görüntüleri hakkında açıklama yapan Yıldırım, "Vekil Hanım, Gazi Meclis çatısı altında oturduğu koltukta Atatürk’e hepimizin olduğu gibi bir şükran borcu olduğunu unutmamalıdır" dedi. Yıldırım, toplumun önünde bulunan kişiler olarak sözlere dikkat edilmesi gerektiğini ve birleştirici bir dil kullanmanın önemine dikkat çekti.

GENÇ TEĞMENLERE TEBRİK VE ŞANLI ORDUMUZA DUA

Yıldırım, açıklamasının sonunda yeni mezun olan genç teğmenleri tebrik ederek, "Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Şanlı Türk ordumuzun ayağına taş değmesin" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin daima laik, demokratik ve hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağına vurgu yaptı.

SEMA SİLKİN ÜN’ÜN PAYLAŞIMI

Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, sosyal medya hesabında Kara Harp Okulu'ndan mezun olan teğmenlerin Atatürk'e bağlılıklarını dile getirdiği videoyu paylaştı. Önsel, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her dem küllerinden yeniden doğuyor. Gözlerim yaşardı" dedi. Söz konusu video çokça yorum ve beğeni aldı.Önsel'e X üzerinden yanıt veren Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün '2007' vurgusu yaparak, "Biz zaten birinci sezonu çok sevmiştik" dedi. Ün paylaşımında şunları söyledi: "Resmen 2007 senesinin bir tekrarını yaşıyoruz. Bu filmi daha önce izledik, tekrar izlemek isteyenler varsa bize göre mahsuru yok. Biz zaten birinci sezonu çok sevmiştik."