ÇAL BAĞBOZUMUNDA ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLIYOR

Bu yıl 27’ncisi organize edilen Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali, 6-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festival kapsamında Grup Abdal, Sahra Neo Project, Edip Akbayram, Ozan Ozanca ve Melek Mosso gibi isimler sahne alacak.

Denizli’nin Çal ilçesinde geleneksel hale getirilen Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 27’ncisi yapılacak. 6-7-8 Eylül tarihlerinde ve sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın yapacağı festivalin programı netleşti. Festival, Çal Bağbozumu Apollon Lermenos Satranç Turnuvası’yla başlayacak. Aynı gün Çal’dan Çağ’a Strateji Geliştirme Çalıştayı yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde yapılacak kortej yürüyüşü saat 18.00’de başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından temsili bağbozumu gerçekleştirilecek. Festival açılışı ve protokol konuşmalarının ardından Çal’ın modernize edilmiş yöresel kıyafetlerinin sergileneceği halk defilesi yapılacak. Halk konserlerinin ardından saat 22.00’de Grup Abdal sahne alacak.

EDİP AKBAYRAM ÇAL İÇİN SÖYLEYECEK

Festivalin ikinci günü olan 7 Eylül Cumartesi günü Çallı Ressam Gürcan Ekici’nin resim sergisi ve canlı performansı yer alacak. Saat 17.00’de ise geleneksel dibekte keşkek dövme ve canlı performans yer alacak. Saat 20.30’da çocuklar için canlı stand-up gösterisi sunulacak. İkinci günün gecesinde saat 21.00’de Sahra Neo Project, 22.00’de Edip Akbayram sahneye çıkacak.

MELEK MOSSO SAHNE ALACAK

Festivalin son günü Çalın tarihi mekanlarında bisiklet turu ile başlayacak. En iyi üzüm yetiştiricileri yarışmasının ardından Ozan Ozanca ve Melek Mosso konser verecek. Dolu dolu geçecek festival, havai fişek gösterisi ile son bulacak. 

BAŞKAN HAKAN’DAN DAVET

Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, festival programını sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Hakan; “Dolu dolu festival programımız; çeşitli etkinlikler ve birbirinden değerli konuklarımızla benzersiz 3 gün geçirmeye hazır mısınız? Tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.