ÇİLE YOLUNU YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Denizli-Antalya Karayolu Cankurtaran Mevkisinde başlatılan ve çileye dönüşen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli’nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından çalışma başlatmıştı. Yenileme çalışmaları, Cankurtaran Mahallesi’nin girişinden itibaren çıkışa kadar devam ederken, tek şeride düşen yol, Denizli’ye geliş yönünde uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oluyor. Ağır ilerleyen trafik hem sürücüleri hem de yolcuları çileden çıkarıyor. Henüz Cankurtaran Mahallesi’ndeki çalışmalar bitmeden Denizli-Serinhisar yolunda da çalışma başlatılmıştı.

“ÇÖZÜM YOLLARINI İSTİŞARE ETTİK”

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Cankurtaran Mahallesi’ne giderek yol yapım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Burada yetkililerle bir araya gelen Nilgün Ök, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cankurtaran bölgesindeki karayolu inşaatından etkilenen hemşehrilerimiz ve karayolları yetkililerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini aldık, çözüm yollarını istişare ettik. Önce millet, önce memleket” ifadelerini kullandı.