DUAYEN İŞ İNSANINA SON GÖREV

Bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlık nedeniyle 71 yaşında hayata veda eden ve Türkiye’nin Havlu Kralı’ olarak bilinen duayen iş insanı Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

‘Türkiye’nin Havlu Kralı’ olarak bilinen, daha önce Denizli Sanayi Odası Başkanlığı da yapan kent sanayisinin duayen isimlerinden olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, dün akşam saatlerinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Uslu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1953 yılında Tavas ilçesinde dünyaya gelen duayen iş insanı Uslu için ikindi namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’de cenaze töreni düzenlendi.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI CENAZEYE KATILDI

Cenazeye; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri; Şahin Tin ile Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Uslu ailesinin yakınları ile iş ve siyaset dünyasının isimleri katıldı.

CENAZEYİ MÜFTÜ PAMUKLU KILDIRDI

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’de düzenlenen cenaze namazını Denizli Müftüsü Abdullah Pamuklu kıldırdı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Uslu, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.