SANAYİ DÜNYASI BU TOPLANTIDA BULUŞTU

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) 17. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ile Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ile  Denizli Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesinin Olağan Genel Kurulu ve 17. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile ASKON Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ile ASKON Denizli Şubesi üyeleri katıldı.

SANAYİ DÜNYASI BU TOPLANTIDA BULUŞTU

KÜÇÜK GÜVEN TAZELEDİ

ASKON Denizli Şubesinin Olağan Genel Kurulunun yapıldığı toplantının ilk bölümünde, Denizli Şubesi Başkanı Uğur Küçük yeniden seçilerek güven tazeledi. Üçüncü dönemi olduğunu belirten Küçük, "Artık ustalık dönemi olarak lanse ettiğimiz döneme giriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha yoğun çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." dedi. Ekonomi değerlendirme toplartısı yapacaklarını ifade eden Küçük,  "Burada ilimizin son dönemdeki ihracat ve diğer satış rakamları ile ilgili karşımıza çıkan ekonomi verileri ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulunulacak. Tabii bu toplantılar ilimizin çok değerli, her yıl Denizlimizde böyle programlar yapmaya çalışıyoruz. Başta il bürokrasisinin nabzını tutarak ilimizde ASKON'umuzu daha ileriye götürmek amacıyla yaptığımız çalışmalar fayda sağlıyor. Denizli şubesi olarak biz daha zor günlerden bugüne kadar geldik. Bunlar sonrasında bu güzel ekiple, heyecanlı dinamik ekiple daha iyisini yerine getireceğimizi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

SANAYİ DÜNYASI BU TOPLANTIDA BULUŞTU

DENİZLİ EKONOMİSİ DEĞERLENDİRİLDİ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu'nun da şehir ve ülke ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ile Denizli Genel Kurulu sonucu oluşan yeni yönetim kurulu üyelerinin ibrası için burada olduklarını belirterek, "Sayın bakanımız, vekilimiz, Ticaret Odası ve Sanayi Odası başkanlarımızla birlikte, valimizle birlikte genel bir değerlendirmede bulunduk. Ekonomi Değerlendirme ile birlikte şehrin ekonomisini şehrin ihracatını konuşacağımız, şehrin ülkemize katmış olduğu değerleri konuşacağımız bir toplantı olacak. Biz Anadolu’da her ay bir şehirde bu toplantıları gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugün de Denizli'de bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz." dedi.

SANAYİ DÜNYASI BU TOPLANTIDA BULUŞTU

DENİZLİ'NİN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISI

Denizli’nin birçok alanda öncülüğü olduğunu vurgulayan Aydın, "Ekonomiye katkısı bakımından bakıldığında hem üretim, hem tarım, hem turizm alanında üçünde de kendi rüştünü ispat etmiş bir şehrimiz. O yönüyle biz inanıyoruz ki bugün hem dünyadaki hem de ülkemizdeki yaşanan zor dönemlere rağmen Denizli’nin ihracatına bakıldığında her ay bir önceki ayın üstüne koyarak devam ettiğini görmekteyiz. Birçok sektörde bugün bakıldığında Denizli havlu ve bornozun dünyadaki merkezidir. Ancak sadece havlu ve bornoz değil biz demirçelikle, kimyasal ürünlerle ilgili de Denizli'yi konuşuyor olduk, turizmde, tarım ihracatında Denizli'yi konuşuyor olduk, bu bizim için gurur meselesi. O yönüyle bu ayki toplantımızı burada gerçekleştirmek istedik. Ümit ediyorum ki üyelerimizle birlikte şehrimize, ülke ekonomimize birlikte değerler katmaya devam edeceğiz." diye konuştu.