VEFA BULUŞMASI

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Buluşmasında, bugüne kadar partinin her kademesinde görev alan önceki dönem il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri bir araya geldi.

CHP Denizli İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda Vefa Buluşması düzenledi. Vefa buluşmasına, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile bugüne kadar partinin her kademesinde görev alan önceki dönem il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri katıldı.

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum yaptığı konuşmada,  " Partimizin kuruluşunun 101. yılında partimize emek veren yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dünden bugüne partimizin her kademesinde görev alarak bugünkü başarımızın temellerini atan, tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan önceki dönem il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve yüreği Cumhuriyet Halk Partisi sevgisi ile dolu emektarlarımızla birlikte nice 101 yıllara dedik" dedi.

VEFA PLAKETİ İLE ONURLANDIRILDILAR

Vefa Buluşması’nda kurucu Gençlik Kolları Başkanı Atilla Sezener ve 30 yıldır partied çalışan Fatma Canbaz’a vefa paketlerini İl Başkanı Horzum verdi. Horzum , “Emekleri için çok teşekkür ederim. Dünümüzden aldığımız güçle geleceğe umutla bakıyoruz" diye konuştu.