KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti tarafından düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Denizli’ye ziyaretlerde bulundu. Kasapoğlu, vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelerek hem yapılan yatırımları inceledi hem de yerel halkla sohbet etti.

Kasapoğlu’nun Denizli programı, bir tekstil fabrikası ziyareti ile başladı. Pamukkale eski Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı bu ziyarette, fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Kasapoğlu, işçilerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında Denizli’nin ekonomik gücüne ve sanayideki gelişimine vurgu yaptı. Ardından AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na geçen Kasapoğlu, burada partililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

SPOR VE GENÇLİK YATIRIMLARI VURGUSU

Pamukkale İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, Denizli ve Pamukkale’de hayata geçirilen spor ve gençlik yatırımlarına dikkat çeken Mehmet Kasapoğlu, "Bu toprakların evlatlarına yıllarca hizmet edecek güçlü bir altyapıyı birlikte inşa ettik. Tüm bu eserlerimizle gurur duyuyoruz. Hizmet etmek herkese nasip olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 23 yıllık bir gönül hareketi, hizmet siyaseti var," dedi. Kasapoğlu, bu yatırımların Türkiye’nin gençlerine daha iyi bir gelecek sunmak amacıyla yapıldığını ve önümüzdeki süreçte de hedeflerin daha büyük olduğunu ifade etti.

KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kasapoğlu, konuşmasında AK Parti teşkilatlarının hizmet siyasetine olan katkısına değindi ve "Bu birlikteliğin temelinde AK Parti teşkilatlarımız var. Teşkilatlarımız tüm kademeleriyle bu ülkenin evlatları için gençleri, kadınları için durmadan çalışıyor," ifadelerini kullandı. Ayrıca yaklaşan parti kongre süreci ile ilgili de görüşlerini paylaştı. "Liyakatiyle, gayretiyle, inanmışlığıyla bu harekete omuz veren tüm dava arkadaşlarımızla bu yolu yürümeye devam edeceğiz," dedi.

KÖY ZİYARETLERİ VE VATANDAŞLA BULUŞMA

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Mehmet Kasapoğlu, Güzelpınar ve Akköy köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada köylülerle sohbet eden Kasapoğlu, onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Bu ziyaretler sırasında, köylerdeki sosyal ve ekonomik durumu yerinde inceleyen Kasapoğlu, özellikle tarım ve köy altyapısı konusunda hükümetin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

GOLBOL MİLLİ TAKIM SPORCULARIYLA BULUŞTU

Denizli programı kapsamında Kasapoğlu, Türkiye’nin gururu olan Golbol Paralimpik Takımı sporcuları ile de bir araya geldi. Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil ederek üst üste üçüncü kez şampiyon olan sporcular Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan’la Denizli Merkezefendi ilçesindeki evlerinde buluşan Kasapoğlu, şampiyon sporcuları tebrik etti. Kasapoğlu, "Sizler yalnızca burada bulunan kıymetli ailelerinizin ve Denizli’nin değil, Türkiye’nin gururusunuz. Üst üste üçüncü kez şampiyonluk demek, bu sporun artık rol modeli oldunuz demektir," dedi.

Sohbet sırasında sporcuların Paris Paralimpik Oyunları hazırlık sürecini dinleyen Kasapoğlu, Tokyo Paralimpik Oyunları'nda yaşanan hatıraları da tazeledi. Golbol milli takımının başka bir önemli oyuncusu olan Sevda Altunoluk ile de bir telefon görüşmesi yapan Kasapoğlu, milli sporcuları TBMM’ye davet ederek onlara olan desteğini yineledi.

KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

RAGBİ VE JUDO SPORCULARIYLA BULUŞMA

Kasapoğlu, Denizli ziyaretleri kapsamında Gülay Kaynak Anadolu Lisesi Ragbi Takımı ve judo branşında dereceye giren genç sporcularla da bir araya geldi. Sporcuların yoğun ilgisiyle karşılanan Kasapoğlu, genç sporcularla tek tek ilgilenerek başarıları için tebrik etti. Sporcuların başarısının Türkiye'nin spor altyapısındaki gelişimin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

DENİZLİ’DEKİ YENİ YATIRIMLAR

Kasapoğlu, ziyaretlerine Güzelpınar ve Akköy statlarının yanı sıra Pamukkale Kız Öğrenci Yurdu ve Kınıklı Spor Tesisleri’ni inceleyerek devam etti. Bu tesislerin açılışını 2022 yılında gerçekleştirdiklerini belirten Kasapoğlu, “Bu statların ve muhteşem yurdumuzun protokollerini imzaladığımız günden açılışını yaptığımız güne kadar tüm süreçleri özenle planladık. Ortaya koyduğumuz eserlerin milletimizin hizmetinde olduğunu görmek mutluluk verici," dedi.

Pamukkale Kız Öğrenci Yurdu'nda yaptığı açıklamada, Denizli merkezde yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerin yerleştirildiğini belirten Kasapoğlu, "Başvurup açıkta kalan bir tek öğrencimiz bile yok. Türkiye benzersiz bir yurt altyapısına sahip," ifadelerini kullandı.

KASAPOĞLU DENİZLİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Kasapoğlu’nun Denizli programının son durağı, 2016 yılında Diyarbakır Lice’de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in ailesi oldu. Şehidin ailesini ziyaret eden Kasapoğlu, "Tüm şehitlerimiz bizim kırmızı çizgimiz. Bugün huzurla yaşayabiliyorsak bu, şehitlerimizin sayesindedir. Bu ülke ve kıymetli aileleri aziz şehitlerimizin bize emanetidir," diyerek aileyle birlikte dualar okudu ve şehitlerimize olan vefa borcunu bir kez daha vurguladı.