YÖNETİMLER ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI

Denizli Barosu’nun 49. Olağan Seçimli Genel Kurulu, 5-6 Ekim’de, çoğunluk sağlanamazsa, 12-13 Ekim’de gerçekleştirilecek. Seçimde mevcut başkan Adnan Demirdöğer ile birlikte 4 isim başkanlık için yarışacak. Üç aday yönetimlerini belirledi.

Denizli Barosu’nda olağan genel kurul ve seçim heyecanı yaşanıyor. Baronun 49. Olağan Seçimli Genel Kurulu, 5-6 Ekim tarihlerinde yapılacak. Eğer çoğunluk sağlanamazsa genel kurul, 12-13 Ekim’de gerçekleştirilecek. Baroya bağlı yaklaşık 2 bin 100 avukat, sandık başına giderek oy kullanacak.

YÖNETİMLER ŞEKİLLENMEYE BAŞLANDI

4 İSİM YARIŞACAK

49. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 4 isim başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevini yürüten Avukat Ufuk Kök,  Av. Jülide Keleş Yarışan ve Av. Uğur Şimşek başkanlık için yarışacak. Av. Uğur Şimşek haricindeki diğer 3 adayın yönetim kurulu listesi şekillendi.

YÖNETİMLER ŞEKİLLENMEYE BAŞLANDI

DEMİRDÖĞER’İN LİSTESİ BELLİ OLDU

Mevcut Başkan Demirdöğer’in yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu: Av. Bakiye Karasümen İleri, Av. Berna Yaylalı, Av. Beste Aslan, Av. Esra Mercan Peşdereli, Av. Halil Buğra Acemi, Av. İbrahim Okkaya, Av. Jale Özdemir, Av. Mustafa Serhan Altay, Av. Okan Aksakal ve Av. Yunus Emre Şanlı.

YÖNETİMLER ŞEKİLLENMEYE BAŞLANDI

YARIŞAN’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Baro Başkanlığı’na talip olan Av. Yarışan’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Av. Derya Günaydın Kacar, Av. Esin Tunceroğlu Göçgeldi, Av. Gülden Değirmenci Akbaba, Av. Ayşe Erçetin Erkoç, Av. Abdullah Cengiz Kılıç, Av. Tevfik Barbaros Ulutaş, Av. Ahmet Çoban, Av. Mehmet Ahmetoğlu, Av. Çağlar Metin ve Av. Uğur Didin.

YÖNETİMLER ŞEKİLLENMEYE BAŞLANDI

KÖK’ÜN YÖNETİM LİSTESİ

Av. Aylin Uzar Yılmaz, Av. Seher Aydemir, Av. Büşra Tıkıroğlu, Av. Tuğçe Burhan Arık, Av. Özgür Kargül, Av. Engin Yıldız, Av. Muhsin Dinçer, Av. Alper Güleç, Av. Ömer Faruk Eren, Av. Mustafa Alperen Türemen Baro Başkan Adayı Kök’ün oluşturduğu listede yer aldı.

“SEVDAMIZ DENİZLİ BAROSU VE AVUKATLIK”

49. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun hayırlı olması dileğinde bulunan Demirdöğer; “Diğer aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önemli olan avukatlık mesleği ve Denizli Barosu’dur. Farklılıklarımızın zenginlik olduğunun bilinciyle ve farklılıklarımızdan güç alarak Denizli Barosu’nun ve mesleğimizin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çıktığımız yolda; tecrübe ve gençliğin buluştuğu, Denizli Barosu’nun kazanımlarının devam ettiği, yargıdaki ve mesleğimizdeki sorunları hedeflerimiz ve ideallerimizle çözümlendirmeye devam etmek için  Denizli Barosu Başkanlığı’na adayım. Sevdamız Denizli Barosu ve Avukatlık mesleği” ifadelerini kullandı.

BARO’YA İLK KADIN ADAY

Denizli Barosu tarihinde başkanlık yarışına katılacak ilk kadın aday olan Jülide Keleş Yarışan da adaylığını açıklayan isimler arasında yer aldı. Denizli Barosu’nda geçmişin birikimini ve geleceğin dinamizmini, dayanışma ruhu ve mesleki saygınlıkla bir araya getireceklerini ifade eden Yarışan, “Güçlü bir yapı inşa edeceğiz. Avukatlar olarak adaletin sesi ve toplumun güvencesiyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Bağımsızlık, gelecek, hürriyet; her şey adaletle ayaktadır.’ Bu ilhamla, baromuzun hukuk sistemindeki öncü rolünü daha da güçlendirmek için 49. Olağan Genel Kurulda hep birlikte karar vereceğiz. Güçlü bir Denizli Barosu ile geleceği birlikte inşa edelim” dedi.

“KAZANAN DENİZLİ BAROSU OLACAK”

Denizli Barosu’na hizmet etmeye talip olduğunu belirten Kök; “Ben değil biz olduğumuz, birlikte akıl ürettiğimiz ve omuz omuza çalıştığımız bir süreç geçirmek ve az önce belirttiğim amaçları hep birlikte gerçekleştirmek için tüm meslektaşlarımın desteğinin, varlığının ve katkısının çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Kaybedenin olmadığı kazananın Denizli Barosu olacağı seçim sürecinde; şahsım ve listemizde aday olan yol arkadaşlarım adına tüm meslektaşlarımızdan destek istiyorum” diye konuştu.