GENEL SEKRETER GÖREVDEN ALINDI

PAÜ’de kadrolaşma çabaları nedeniyle eleştirilen Rektör Ahmet Kutluhan, hafta başında Genel Sekreter Tamer Ceylan’ı görevden aldı.

Pamukkale Üniversitesi’nde cemaat yapılanması eleştirilerine maruz kalan Rektör Ahmet Kutluhan, daha önce istifa etmesi yönünde baskı yaptığı ileri sürülen Genel Sekreter Tamer Ceylan’ı görevden aldı.

Ceylan’ın pazartesi günü genel sekreterlik görevinden alınarak PAÜ İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLTAM)’ne görevlendirildiği öğrenildi.

Daha önce istifa etmesi yönünde baskı gördüğü öne sürülen Ceylan, Rektör Kutluhan’ı YÖK’e şikayet etmişti. Bu görevlendirme nedeniyle de hukuk mücadelesi başlatacağı öğrenildi.

GENEL SEKRETER GÖREVDEN ALINDI

Aynı görevden önceki rektörler döneminde de alınan Ceylan başlattığı hukuk mücadelesini kazanmış, göreve iadesinden bir gün sonra yine görevlendirme ile başka birimlerde çalışmaya zorlanmıştı.

Ceylan, mahkeme kararlarını uygulamaması nedeniyle Kutluhan hakkında açtığı davayı da kazanmıştı. Görevine iade edilen Ceylan yaklaşık iki yıldır genel sekreter olarak hizmet veriyordu.