EMEKTAR GAZETECİ KORKMAZ HAYATA VEDA ETTİ

Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan ve Denizli'de uzun süre İhlas Haber Ajansı ile Türkiye Gazetesi'nde görev yapan emekli gazeteci Mehmet Korkmaz yaşamını yitirdi. Korkmaz'ın cenazesi bugün Afyon'un Başmakçı ilçesinde toprağa verilecek.

Denizli'de uzun yıllar Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı muhabirliği yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi Mehmet Korkmaz'dan acı haber geldi. Uzun zamandır organ yetmezliğinden dolayı rahatsızlığı bulunan ve Diyarbakır'da bir süredir tedavi görmekte olan Korkmaz, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden emekli gazeteci Korkmaz, dün yapılan müdahalelere rağmen tedaviye cevap veremeyerek hayata veda etti. Korkmaz'ın cenazesi bugün saat 18.00'de Başmakçı ilçesi Cuma Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinden yapılan paylaşımda da "Emekli meslektaşımız cemiyetimizin üyesi uzun süre İhlas Haber Ajansı'nda görev yapan Muhamet Korkmaz, vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet,  kederli ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.