CAZ FESTİVALİ ÇİFTE KONSERLE BAŞLADI

Pamukkale Flarmoni Derneği tarafından 26 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen 4. Denizli Caz Festivali, çifte konserle start aldı. Festivalin açılış konserini Hollandalı caz sanatçıları Eric Wlowmasn ve Egbert Derix verirken, Feridun Ertaşkan, Ömür Boyu Onur Ödülü aldı.

Denizli Caz Festivali, Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi Özay Gönlüm Salonunda verilen iki konserle başladı. Konserler öncesi Pamukkale Filarmoni Derneği Başkanı Prof.Dr. Okan Bölükbaşı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, festivalin düzenlenmesine katkı koyan kurum ve şirketlerin temsilcilerine teşekkür plaketi verdi. Bölükbaşı ve Çavuşoğlu, cazkolik sitesinin kurucusu Feridun Ertaşkan’a, Ömür Boyu Onur Ödülünü takdim etti.

CAZ FESTİVALİ ÇİFTE KONSERLE BAŞLADI

HOLLANDALI CAZCILAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Plaket töreninin ardından Hollandalı ünlü caz sanatçıları Eric Wlowmasn (trompet) ve Egbert Derix (piyano) ikilisi sahne aldı. Hollandalı sanatçılar, salonu dolduran sanatseverlere unutulmaz saatler yaşattı. Festival kapsamında ikinci konseri aynı salonda Kerem Görsev trio verdi. Piyanoda ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, kontrabasta Volkan Hürsever ve davulda Ferid Odman üçlüsü izleyenlere dinamik ve içten bir müzikal akşam yaşattı. Sanatçılar konserde Kerem Görsev’in bestelerinden oluşan birbirinden güzel eserleri seslendirirken dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

CAZIN DOKUSU ŞEHRE YAYILIYOR

CAZ FESTİVALİ ÇİFTE KONSERLE BAŞLADI

18-23 Eylül tarihlerinde Laodikya’nın Işığı sloganıyla dolu dolu bir programla Denizlileri caz müziğe doyuracak festival kapsamında bugün, Pamukkale Tenis Kulübünde saat 18.30’da Maffy’s Caz belgesel film gösterimi ve Hülya Tunçağ, Feridun Ertaşkan ve yönetmen Deniz Yücel Abalıoğlu’nun katılımıyla söyleşi düzenlenecek. Film gösterimi ve söyleşinin ardından saat 20.30’da Sedat Yüce Quartet ve Onur Aygermen Quartet sahne alacak. Festival biletlerine Biletix’den ulaşılabiliyor. Üniversite öğrencileri ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla etkinlikleri ücretsiz takip edebilecek.