DTO’DAN GENÇLERE MESLEKİ EĞİTİM SEMİNERİ

Denizli Ticaret Odası, gençlere yönelik yazılım, yapay zeka, otomayon ve endüstri 4,0 eğitimleri veriyor.

Denizli Ticaret Odası, GEKA, İŞKUR ve Denizli OSB Müdürlüğü işbirliği ile gençlere gelecekteki meslek seçimlerinde belirleyici olarak mesleki eğitimler veriliyor.

Bu kapsamda düzenlenen seminerlerde katılımcılara yapay zekâ, otomasyon ve endüstri 4.0 alanlarındaki teknolojik gelişmeler aktarıldı.  

Odanın hizmet binasındaki eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanması ve etkinliğin anısına toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Eğitimlerine katılımın yoğun olmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ovalı, “Bugün aramızda bulunan arkadaşlar, aslında bugünün genç işverenleri olsalar da geleceğin yatırımcıları. Onlarla, ‘Dünyadaki gelişimlerle ilgili neler yapmalıyız? Firmamızı, personelimizi ve kendimizi bu alanda nasıl geliştirmemiz?’ sorularının cevabını aradık. Ayrıca bu hızlı gelişmenin Denizli’yi, ülkemizi ve dünyayı nasıl etkilediğini ve bizim bunlara karşı nasıl önlemler almamız gerektiği üzerine farkındalık oluşturmak istedik” ifadelerini kullandı.