TENİS KORTUNDA CAZ ŞÖLENİ

Pamukkale Flarmoni Derneği tarafından 26 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen 4. Denizli Caz Festivali, devam ediyor. Caz sanatçıları ilk defa bir tenis kortunda sahne almanın heyecanını yaşadı.

Pamukkale Flarmoni Derneği tarafından 26 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen 4. Denizli Caz Festivali, sürüyor. Kentin dört bir yanına dağılan festival sanatçıları, ikinci günde Denizli Tenis Kulübü’nün kortlarını dolduran sanatseverlere unutulmaz saatler yaşattı.

YÖNETMEN ABALIOĞLU’NDAN SÖYLEŞİ

Etkinlik, aynı zamanda Denizlili olan Deniz Yüksel Abalıoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı ve pek çok ödüle layık görülen “Muff’s Caz” adlı belgesel filmin gösterimi yapıldı. Ardından ünlü caz yazarı, radyo programcısı ve prodüktörü Hülya Tunçağ’ın ve filmin yönetmeni Deniz Yüksel Abalıoğlu’nun konuşmacı olduğu anılarla dolu bir söyleşi gerçekleştirildi.

TENİS KORTUNDA CAZ ŞÖLENİ

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Film gösterimi ve söyleşinin ardından Sedat Yüce Quartet sahne aldı. Solist ve trompet sanatçısı olan Sedat Yüce’nin mükemmel sahne performansı müzikseverlerce ayakta alkışlandı. Akşamın son konserini ise Onur Aymergen Quartet verdi. Ankara’dan gelen sanatçılar, caz müziğinin modern örneklerini sundu.