GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK GELİYOR

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; yarın Denizli’de hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Sıcak ve kurak geçen yaz aylarının ardından Denizli, sonbahar yağışlarıyla serinlemeye başladı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; yarın Denizli’de hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Edinilen bilgiler göre Denizli’de önümüzdeki 5 günlük hava tahmini şöyle olacak: 21 Eylül Cumartesi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 30 derece olması bekleniyor. 22 Eylül Pazar günü parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar, 15 ile 27 derece arasında değişecek. 23 Eylül Pazartesi kentte hava, parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 28 derece olması bekleniyor. 24 Eylül Salı günü parçalı bulutlu hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 30 derece olacak. 25 Eylül Çarşamba günü parçalı bulutlu hava yaşanacak. Sıcaklıklar ise 18 ile 31 derece arasında değişecek.