ÇİVRİL’DE SUAVİ RÜZGÂRI

Şarkıcı ve Şarkı Yazarı Suavi, 26. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali kapsamında Çivril’de sahne alarak seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu yıl 26’ncısı organize edilen Çivril 26. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, devam ediyor. Festivalin ikinci gününde ‘Çivril’de Meyvecilik ve Tarım’ konulu konferansı yapıldı. Ardından ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Destekleme Modelleri’ hakkında bilgiler aktarıldı. İkinci günün akşamında Sahra Neo Project ve ardından Suavi sahneye çıktı. Şarkıcı ve Şarkı Yazarı Suavi, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

ÇİVRİL’DE SUAVİ RÜZGÂRI

“SANATIN VE SANATÇININ YANINDA OLACAĞIZ”

Çivril Belediye başkanı Semih Dere, “Festivalimizin ikinci akşamında, Sahra Neo Project sahnede enerjisiyle  coştururken ünlü sanatçı Suavi, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere  unutulmaz bir gece yaşattı. Kıymetli sanatçımız Suavi, festivalimizde sahne alan Sahra Neo Project’e ve coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizim kültürümüz çok eskiye dayanan bir kültürdür. Üzerinde yaşadığımız topraklar sanata ve sanatçıya büyük önem vermiştir. Bizlerde her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız” dedi.

ÇİVRİL’DE SUAVİ RÜZGÂRI

SUAVİ’DEN TEŞEKKÜR

Konserin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü Şarkıcı Suavi; “Dün akşam, 26. Elma, Tarım ve Kültür Festivali kapsamında Denizli/Çivril’de çok coşkulu bir konser verdik. Emekçi Çivril halkına, partili genç arkadaşlara, belediyenin tüm ekibine ve değerli Başkan Semih Dere’ye dostça teşekkürlerimizle” ifadelerini yer verdi.