AKTEPE ADALET İÇİN YÜRÜDÜ

Denizli’de Aktepe Mahalle muhtarlığı öncülüğünde Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran ve Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayarak darp edilen 2 yaşındaki Sıla bebek için yürüyüş gerçekleştirildi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Aktepe Mahallesi Muhtarı Yasin Arılık ve azalarının öncülüğünde Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran ve Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayarak darp edilen 2 yaşındaki Sıla bebek için yürüyüş gerçekleştirildi. Hafta sonundaki yürüyüşe siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de destek verdi. Yürüyüş, Şeyh Bedrettin Caddesi’nden başlayarak Şekerci Durağı’nda son buldu.

MAHALLELİ NARİN VE SILA İÇİN SES YÜKSELTTİ

AKTEPE ADALET İÇİN YÜRÜDÜ

Aktepe Mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte 7’den 70’e herkes, “Narin için adalet istiyoruz”, “Susma, sustukça sıra sana gelecek” sloganları ve ‘Kurduğunuz karanlık düzen batsın, çocuklar yaşasın’, ‘Narin için adalet, tüm çocuklar yaşasın’ yazılı, Narin ile Sıla bebeğin yer aldığı pankartlar ile ses yükseltti.

Aktepe Mahalle Muhtarı Yasin Arılık, “Vahşice katledilen Narin ve cinsel istismara maruz kalarak darp edilen 2 yaşındaki Sıla bebek için sessiz kalmadık. Mahalle sakinlerimiz ve protokol üyelerinin katılımı ile yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Başka Narinler ölmesin, kadınlar katledilmesin diye sesimizi yükselttik. Çocuklarımızın mutluca yaşadığı, kadınlarımızın gereken değeri gördükleri bir düzen istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

AKTEPE ADALET İÇİN YÜRÜDÜ