OTOMOTİVİN DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK

Orion Fuarcılık tarafından organize edilen ve Aralık ayında EGS Park Denizli Fuar Alanı’nda gerçekleşecek Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı, otomotiv sektörünün devlerini buluşturacak.

Denizli, Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin önemli organizatör firmalarından Orion Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuar 4 Aralık’ta kapılarını otomobil meraklılarına açacak. Fuara Türkiye’nin dev firmaları katılacak. 5 gün sürecek etkinlik Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda yapılacak.

YENİ ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

OTOMOTİVİN DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK

Otomotiv firmalarının en yeni ürünlerini tanıtacağı fuarda, bir çok aracın sunumunun yanı sıra yedek parça ve modifiye parça üreticilerinin de en yeni ürünleri ziyaretçilerle buluşacak. Başta otomobil olmak üzere, motosiklet, otobüs, panelvan, elektrikli bisiklet, traktör, otomobil aksesuarları, yedek parça kategorilerinde binlerce ürünün sergileneceği fuar ziyaretçilere geniş bir yelpazede seçenek şansı sunacak.

Fuarda düzenlenecek özel kampanyalar ile markalar tüketiciye ulaşma şansı bulacak.

GÜN BOYU EĞLENCE

OTOMOTİVİN DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK

Fuarı ziyaret edecek konukları yeni ürünlerin yanı sıra birbirinden keyifli etkinlikler de bekliyor olacak. Tüketici satın almak istediği araçları test etme fırsatı bulacak. Fuar kapsamında çocuklara yönelik akülü araba yarışı ve en yavaş scooter yarışması yapılacak. Fuarı izlemek isteyenler kuruluşun internet sitesi üzerinden biletlerini alabilecek.

OTOMOTİVİN DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK