2 BÖLÜMÜN TEFRİŞATINI ÜSTLENDİ

Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir ile Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen arasında imzalanan protokol kapsamında Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde yer alan Sağlık Turizmi Ofisi ve Organ Nakli Koordinatörlüğü Ofisi’nin tefrişatları gerçekleştirilecek.

Hierapark Otel ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) arasında protokol imzalandı. PAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimlik makamında yapılan protokol imza törenine; PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir ve eşi Selda Bozdemir, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen katıldı. İmzalanan protokol kapsamında tefrişatları gerçekleştirilecek Sağlık Turizmi Ofisi’ne ‘Selda-Güngör Bozdemir’, Organ Nakli Koordinatörlüğü Ofisi’ne ‘Ferize-İbrahim Doğru’ isimleri verilecek.

“DESTEKLERİMİZİN DEVAMI GELECEK”

Protokolün imzalanmasının ardından konuşan Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir; “Hastanemize sektörümüzle ilgili böyle bir yatırım geldiği için biz de çok mutlu olduk. Memnuniyet duyduk. Biz de bu sektörün içinde olduğumuz için, bu şekilde destek olmaktan çok mutluyuz. Bize böyle bir imkân sağlandı, biz de destek olmaya çalışıyoruz. Desteklerimizin devamı da gelecek” dedi.

“SAĞLIK TURİZMİNE KATKINIZ BÜYÜK OLDU”

Sağlık Turizmi Ofisi ve Organ Nakli Koordinatörlüğü Ofisi’nin eksikliklerinin giderileceğinden söz eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan; “Pamukkale Üniversitesi’ne ve sağlık turizmine olan katkınız çok büyük oldu. Mekânların dili vardır. Mekânın güzel olması için dili güzel olması gerekiyor. Bunu da siz sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Sağlık turizmi için gelen tüm hastalarımız sizlerin bu ofislerde emeğinizin olduğunu görecekler. Üniversitemizin uluslararası platformda sağlık turizmi alanında ne kadar iyi olduğunun yetkin olduğunun ortaya çıkmasında payınız her zaman olacak” diye konuştu. Törenin sonunda Rektör Kutluhan, Bozdemir çiftine teşekkür belgesi ve şilt takdim etti.