CAZ FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

Pamukkale Flarmoni Derneği tarafından bu yıl 4’üncüsü organize edilen Denizli Caz Festivali, Kenan Doğulu’nun muhteşem performansıyla sona erdi.

Pamukkale Flarmoni Derneği tarafından 26 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen 4. Denizli Caz Festivali, 18 Eylül Çarşamba günü çifte konserle start almıştı. ‘Laodikya’nın Işığı’ sloganıyla yapılan festivalin açılış konserini Hollandalı caz sanatçıları Eric Wlowmasn ve Egbert Derix vermişti.

CAZ FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

FESTİVALİN FİNALİNİ KENAN DOĞULU GERÇEKLEŞTİRDİ

6 gün süren ve Denizlileri caz müziğe doyuran festival, birbirinden nitelikli konser ve sanat performanslarıyla Denizlili sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Festivalin kapanış konserini ise sergilediği özel performansıyla caz tutkunlarıyla unutulmaz bir geceye imza atan Kenan Doğulu gerçekleştirdi.

CAZ FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

AYAKTA İZLENDİ

Sahnede muhteşem anlara imza atan Doğulu, İhtimaller - Caz projesi ve geniş repertuarından en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Doğulu’ya sahnede; piyanoda Ercüment Orkut, kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda Ferit Odman ve Mehmet İkiz, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, saksofonda Engin Recepoğulları eşlik etti. Müzikseverler Doğulu konserinin finalini ayakta izledi.

CAZ FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

CAZ FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL