ŞEHRİNİ TEMİZ TUTUYOR

Çaybaşı’nda esnaf ziyareti yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu esnafın elindeki süpürge ve faraşı alarak sokakları süpürdü.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Gün içinde Çaybaşı ve Lise caddelerini yürüyerek dolaşan Çavuşoğlu esnaflarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı ve Denizli BB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal ile birlikte Lise Caddesi’ndeki ziyareti sırasında,  bir esnafın dükkânının önünü süpürdüğünü gören Çavuşoğlu, süpürge ve faraşı alarak kentin sokaklarını temizlemeye başladı.

Daha önce sık sık Pazar tezgâhlarında çalıştığını hatırlatan, esnaflık yaptığını söyleyen Çavuşoğlu’nun temizlik konusunda acemi olmadığı gözlendi.

Renkli görüntüler hem esnafın hem de caddeden geçen vatandaşların ilgisini ve beğenisini çekti. Renkli anların ardından Çavuşoğlu cadde üzerindeki esnafları ziyaret etmeyi sürdürdü.

Gittiği her dükkânda sıcak karşılanan Çavuşoğlu o anları sosyal medya paylaşımı ile takipçilerine duyurdu. Paylaşımına da; “Çaybaşı ve Lise Caddesi’nde esnafımız ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Birlikte caddelerimizi temizleyerek güzel bir örnek olduk. Hemşehrilerimden ricam, evlerimizin ve dükkânlarımızın önünü temiz tutarak caddelerimize sahip çıkalım. Birlikte daha temiz ve daha güzel bir şehir olacağız” notunu düştü.