DİJİTAL DÖNÜŞÜM ANLATILACAK

DTO, dijital dönüşüm ve mesleki eğitim seminerleri düzenliyor. Etkinliğe şimdiden yoğun ilgi gösterilmesi oda yönetimini memnun etti.

Denizli Ticaret Odası mesleki eğitimleri sürdürüyor. Bu kapsamda dijital dönüşüm ve mesleki eğitime etkilerinin konuşulacağı bir seminer organize edildi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan seminere çok sayıda başvuru olduğunu belirtti.

PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı’nın sunumuyla gerçekleştirilecek seminerin içeriğinde ‘Dijital Dönüşüm Nedir?’,’Sektörel Dijital Dönüşüm Örnekleri’, ‘Dijital Dönüşümün Mesleki Eğitime Etkisi’, ‘Dijital Eğitim Araçları ve Metodolojileri’,’Yapay Zekâ Destekli Öğrenme Araçları’, ‘Yapay Zekâ Tabanlı Kişiselleştirilmiş Öğrenme Platformları’, ‘Uzaktan Eğitim ve Hibrit Eğitim Modelleri’ ile’Mesleki Eğitimde VR ve AR Kullanımı’ başlıkları yer alıyor.

Seminerin ana hedefinde KOBİ temsilcileri ve yöneticileri yer alıyor. Etkinlik saat 13.30’da başlayacak.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, etkinlikle ilgili açıklamasında, “Dijital dönüşüm, günümüz iş dünyası ve eğitim sistemleri için kaçınılmaz bir gereklilik haline gelmiştir. Bu kapsamda, mesleki eğitimin kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projemizle, sektördeki dijitalleşmenin mesleki eğitime nasıl fayda sağlayacağını ele alacağız. Katılımcılar, dijital dönüşümün fırsatlarını daha yakından görme imkânı bulacaklar. Şimdiden yoğun bir ilgi var. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.