4 ÇEŞİT YEMEĞİN 80 LİRA OLDUĞU KENT LOKANTASI AÇILDI

Büyükşehir belediyesi ilk kent lokantasını otogarda açtı. 4 çeşit yemeğin 80 liradan satıldığı lokantanın ilk günkü menüsünde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu önlük giyip yemek servis etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı vatandaşın uygun fiyatlarla yemek yiyebildiği Kent Lokantası projesi Denizli’ye taşındı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun belediye meclisi toplantısında duyurduğu Kent Lokantası’nın ilki,  Santral Garaj’da hizmete açıldı. 4 çeşit yemeğin 80 liradan satıldığı Kent Lokantası’nın ilk günkü menüsünde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran yer aldı.

“KENT LOKANTAMIZIN SAYISI ARTACAK”

4 ÇEŞİT YEMEĞİN 80 LİRA OLDUĞU KENT LOKANTASI AÇILDI

Kent Lokantası’nın açılış töreninde konuşan Çavuşoğlu; “Kent Lokantası ile artık Denizli’de ucuz yemeye, sosyal belediyecilik anlamında desteklemeye yeni bir adım, yeni bir şiar kazandırıyoruz.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun çıkarmış olduğu Kent Lokantası’ yolculuğu, Türkiye’nin her tarafına dalga dalga yayılmakta. Burada ilk Kent Lokantası’yla başladığımız yolculuğumuz çok kısa süre içerisinde üniversite bölgesinde ikincisiyle devam edecek. Buradan size söz veriyorum. Hem kreşimiz hem de Kent Lokantamızın sayısı en kısa sürede iki elin parmaklarını geçecek hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“EKREM BAŞKANIM YALNIZ DEĞİLSİNİZ!”

4 ÇEŞİT YEMEĞİN 80 LİRA OLDUĞU KENT LOKANTASI AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine “ahmak” dediği suçlamasıyla yargılandığı davaya ilişkin de konuşan Çavuşoğlu, “Ekrem Başkanımızın bu vizyonel duruşu ve İstanbulluların sorununa sahip çıkarken, sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’ye bir bakış açısı getirmesi, birilerini rahatsız etmiş vaziyette. Her gün yargı eliyle Ekrem İmamoğlu’nu dizayn etmeye çalışanlar bilmelidir ki; bu saatten sonra elinizden geleni ardınıza koymasınız da bu halkımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basmaya devam edecektir. Buradan Ekrem Başkanımıza sesleniyoruz ki Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz. Bizler, kardeşleriniz olarak sizlerin yanındayız” diye konuştu.

“YOLUN SONU GÖRÜLMÜŞTÜR”

4 ÇEŞİT YEMEĞİN 80 LİRA OLDUĞU KENT LOKANTASI AÇILDI

3 Kasım 2002 genel seçimlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması ve milletvekili seçilmesine ilişkin hatırlatma yapan Çavuşoğlu; “Yargı eliyle Recep Tayyip Erdoğan’a verilen siyasi yasak, yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde kaldırılmıştır. Bugün aynı yasaklarla şikayet edenler, kendi gelecekleri, sonun başlangıcı nedeniyle de Ekrem İmamoğlu’nu ve bu anlamda mücadele edenlere dizayn çabaları, içerisine girmişlerdir. Buradan başta ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı olmak üzere hepsine bir tek şey söylüyoruz ki artık sonun gelmeye başladığı bir yerde neyle çabalarsanız çabalayın artık halkın iktidarı yolculuğunda bu ülke büyük bir yolculuğa çıkmıştır. Bu saatten sonra yolun sonu görülmüştür” şeklinde konuştu.

ÖNLÜĞÜ GİYDİ, YEMEK DAĞITTI

Denizli’nin ilk Kent Lokantası’nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Başkan Çavuşoğlu önlük giydi. Eline kepçeyi alan Çavuşoğlu, törene katılanlara yemek dağıttı. Çavuşoğlu daha sonra sıraya girerek yemek aldı ve ücretini ödedi.
Törene genç yaşlı yüzlerce vatandaş katıldı. Açılışa gelen bir vatandaş baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği vatandaş daha sonra ambulansa alındı. Yaşlı adamın kalp hastası olduğu öğrenildi.