DTO’DA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Denizli Ticaret Odası’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Oda personeli kan vermek için sıraya girdi…

Denizli Ticaret Odası personeli Kızılay’a kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Oda bünyesindeki bağış kampanyasına üyeler de katıldı, toplu halde bağışta bulundu. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Kızılay’ın kan ihtiyacını destek verdiklerini belirterek; “Bu bir vatandaşlık görevidir; şartları uyan herkes kan bağışlamalıdır ve bir hayat kurtarılmasına vesile olmalıdır. Bizi kan bağışı kampanyamızda yalnız bırakmayan üyelerimize ve gün boyunca odamızda halkımıza hizmet eden Türk Kızılay'ımızın vefakâr ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

İLK BAĞIŞ BAŞKANDAN

DTO’DA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Erdoğan, kan bağışlamanın sağlık kurumlarındaki ihtiyacı karşılamanın yanında insan sağlığı açısından da önemli olduğunu vurguladı; üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası ailesi olarak, biz insanımızın her türlü ihtiyacını karşılamaktan büyük onur duyuyoruz. Bugün de Denizli’mizde azalan kan stoklarımızı arttırmak için ekibimizle, büyük Ticaret Odası ailemizle buradayız. Ayrıca odamızda da gün boyu vereceğimiz kanla, acil ihtiyaca cevap vermek düşüncesindeyiz. Kan candır, can kurtarır. Halk olarak bu konuda çok duyarlı olmalıyız. Hastanelerde kan bekleyen kardeşlerimize, gençlerimize ve ailelerimize destek vermeliyiz. Buradan, tüm kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile vatandaşımıza kan vermeleri için çağrıda bulunuyorum. Bir dakika sonra kime ne olacağını bilme şansımız yok. Allah göstermesin; sıkıntı içine giren her kim varsa onun acısına, yarasına derman olalım. Denizli Ticaret Odamızın yapmış olduğu bu kan bağışı çok önemli ve değerlidir. Bundan sonra da Kızılay’ımızın bu tür ihtiyacında öncü olmaya, beraber çalışmaya ve kan ihtiyaçlarını arttırmaya destek vereceğimizi de ifade etmek isterim” diye konuştu.

DTO’DA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Kampanyada ilk bağışı Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan yaptı.

Kampanyaya meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, TOBB’a bağlı kadın ve genç girişimciler kurulu üyeleri de destek verdi.