DTO’DA, YENİ İŞ MODELLERİ ANLATILACAK

Ticaret Odası’nda düzenlenecek seminerde girişimcilik ve yeni iş modelleri anlatılacak.

Mesleki eğitimlere ağırlık veren Denizli Ticaret Odası son olarak girişimcilik ve yeniş modellerinin konu edileceği bir seminer organize etti. Hafta başında oda hizmet binasında öğleden sonra başlayacak seminerde Psikolog Besim Ogelman konuşmacı olarak yer alacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın insan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik programı kapsamında yürütülen seminerin finansmanı Cumhurbaşkanlığı ve AB tarafından karşılanacak.

Mesleki eğitim kalitesinin artırılması, yenilikçi yaklaşımların benimsenmesi ve desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen eğitimde geleceğin teknolojileri de masaya yatırılacak.

Seminerin konuları arasında; proje yönetiminin girişimcilik ve inovasyondaki rolü, tasarım odaklı düşünme ile yeni iş modelleri geliştirme, yapay zekâ ve otomasyonun mesleki eğitime etkisi gibi önemli konular bulunuyor. Katılımcılar, yaratıcı düşünme ve yenilikçi iş modelleri geliştirme konularında farkındalık kazanacaklar. Ayrıca proje tasarımı ve yönetimi becerilerini de uygulamalar yoluyla geliştirme fırsatı bulacaklar.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan eğitimlerin ücretsiz olduğunu hatırlattı, KOBİ temsilcilerini davet etti. Seminere katılmak isteyenlerin internet üzerinden ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.