İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Denizli’de, 30 Eylül Pazartesi gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışla birlikte hava sıcaklıkları 9 derece birden düşecek.

Denizli’de eylül ayı başında etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, ay sonunda da görülecek. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre kent genelinde, 30 Eylül Pazartesi gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da düşecek. Bugün 36, yarın 35 dereceye kadar yükselmesi beklenen hava sıcaklıları pazartesi günü 27 dereceye kadar düşecek.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Bugün az bulutlu hava hakim olacak. Beklenen en düşük sıcaklık 19, en yüksek 36 derece. Yarın parçalı bulutlu havanın hakim olacağı Denizli’de hava sıcaklığı; 18 ile 35 derece arasında değişecek. 30 Eylül Pazartesi günü gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 17-27 arasında olacak. 1 Ekim Salı günü parçalı bulutlu havanın etkili olacağı kentte hava sıcaklığı en düşük 11, en yüksek 25 derece olacak. Az bulutlu havanın hakim olacağı 2 Ekim Çarşamba günü hava sıcaklıkları 12 ile 26 derece arasında değişecek. 3 ekim Perşembe günü ise az bulutlu hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 14 ile 30 derece arasında değişecek.