FELÇLİ KEDİ İÇİN YÜRÜTEÇ YAPTI

Hayvansever Şahin Bozdağ, apartmanın 7’nci katından düşerek felçli kalan kedisi Efe için yürüteç yaptı, yeniden yürüyebilmesini sağladı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hayvansever 52 yaşındaki Şahin Bozdağ, felçli kedisine yürüteç yaparak yeniden yürüyebilmesini sağladı. Ulus Caddesi’nde bir mobilya mağazası işletmecisi olan Bozdağ’ın Efe isimli kedisi geçtiğimiz yıl yaşadıkları apartmanın 7’nci kadından yere düştü.

FELÇLİ KEDİ İÇİN YÜRÜTEÇ YAPTI

Beton zemine düşen kedi ağır yaralandı. Nişanlısı Ayşe Ekinci ile birlikte Efe’yi veterinere götürerek tedavi ettiren çift istedi sonucu alamayınca İzmir’e giderek burada özel bir klinikte Efe’nin iki kez ameliyat edilmesini sağladı.

Kedi omuriliğinde üç ayrı noktada oluşan kırık nedeniyle felçli kaldı. Sürünerek yaşam savaşı veren Efe için sosyal medyada gördüğü bir yürüteç tasarlayan Şahin Bozdağ, Efe’nin yeniden yürüyebilmesini sağladı.

FELÇLİ KEDİ İÇİN YÜRÜTEÇ YAPTI

KENDİSİ TASARLAYIP YAPTI

Hayvansever Bozdağ iş yeri çevresinde 10 kediye baktığını belirterek; “Bir hayvan dostu olarak bir kedinin hayata tutunmasına çalıştım. Geçen yıl apartmanın 7’nci katından düşüp felçli kalınca sürünerek hareket edebiliyordu. Bu durum içimizi parçalıyordu. Sosyal medyada benzer durumdaki felçli hayvanlar için yürüteçler tasarlandığını gördüm. Kendim de bir tane yapmaya karar verdim. Tasarımını yapıp atölyemde tamamladım. Efe’ye taktık ve yürümesini sağladık. Henüz alışma sürecinde, zorluk yaşıyor. En azından şimdi daha mutlu” diye konuştu.

FELÇLİ KEDİ İÇİN YÜRÜTEÇ YAPTI

Ekinci ise Efe’yi 7 yıl önce bir sokak kedisi yavrusu olarak sahiplendiklerini belirterek, “Yeniden yürüdüğünü görmek bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.