ÜNLÜ SANATÇIYLA DENİZLİ’DE BULUŞTU

Antalya’da hayranı olduğu Funda Arar’ın ismini traktör ve pullukla tarlaya yazan Atakan Şahin,  ünlü sanatçıyla Denizli konseri öncesinde bir araya geldi. Arar, “Sosyal medyada Atakan’ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun” dedi.

Serik ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan 29 yaşındaki Atakan Şahin, hayranı olduğu sanatçı Funda Arar'ın ismini 100 dönümlük tarlasına traktörle sürerek yazmıştı.

10 yıl önce gittiği konser sonrası Funda Arar'a hayranlık beslemeye başlayan Şahin, “Türkiye'deki tüm konserlerine gidiyorum. Bu yaz Alanya, Antalya ve Bodrum konserlerine de gittim. Önümüzdeki günlerde konseri var, ona da gideceğim” ifadelerini kullanmıştı. Görüntüler kısa sürede magazin dünyası ve sosyal medyada viral olmuştu.

ÜNLÜ SANATÇIYLA DENİZLİ’DE BULUŞTU

BULUŞMA DENİZLİ’DE GERÇEKLEŞTİ

Ünlü sanatçı Arar, 26 Eylül Perşembe günü akşamı Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Konser öncesinde hayranı ile bir araya gelen Arar, hayranı olduğu Şahin ile video çekti. Şahin’e teşekkür eden Arar, “Atakan ile nihayet birlikteyiz. Sağ olsun bütün konserlerimize geliyor. Tüm Serik halkına da selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum. Sosyal medyada Atakan’ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun. Sosyal medyayı bir açtım, bir sürü mesajla karşılaştım. Ne oldu dedim. Şahaneydi, çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu” dedi. Ardından hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Arar, müzik kariyerinin en sevilen parçalarını seslendirdiği bu konserinde, hem sesiyle hem de muhteşem sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.