REKTÖR ÖĞRENCİLERİ OTOGARDA KARŞILADI

PAÜ’yü kazanan üniversite öğrencileri ilk kez geldikleri Denizli’de Rektör Ahmet Kutluhan tarafından karşılandı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, PAÜ’yü kazanan öğrencileri santral garajda karşıladı.  İlk kez Denizli’ye gelen üniversite öğrencileri karşılarında rektörü gördü, büyük sürpriz yaşadı. Terminalin gelen yolcu bölümünde ‘Pamukkale Üniversitesi’ne Hoş Geldiniz’ yazılı pankartla karşılanan öğrenciler önce şaşkınlık yaşadı, daha sonra Rektör Kutluhan ile tanışarak sohbet etti.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Kutluhan, yurt ya da kaldıkları evlere ulaşmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğu özel bir ekiple kente gelen üniversite öğrencilerine kılavuzluk etti.

DENİZLİ GÜVENLİ BİR ŞEHİR

REKTÖR ÖĞRENCİLERİ OTOGARDA KARŞILADI

Kutluhan burada yaptığı açıklamada Denizli’nin güvenli bir şehir olduğunu hatırlattı, ulaşım ve barınma konusunda sıkıntı olmadığını söyledi. Rektör Kutluhan; “Eğitim dönemimiz başlıyor. Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Doluluk oranımız yüzde 100’e yakın. Denizli’ye ilk kez gelecek olan öğrencimiz, kalacağı yurt olabilir ev olabilir oraya rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla organizasyon yaptık.  Bu 48 saat sürecek bir organizasyon. Arkadaşlarımız öğrencileri kalacakları yerlere ulaştıracak. Her yıl daha büyük bir heyecan ile başlıyoruz. Biz tanıtım günlerinde olduğu gibi. Denizli güvenli bir şehirdir. Ciddi bir ulaşım sorunu yoktur. Tüm yurt ve öğrencilerin kaldığı konutlar PAÜ üniversitesi etrafında olduğu için ulaşım sorunu yaşamayacaklar. Barınma ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak yurtlarımız mevcut. Üniversitemizin geniş aktivite imkanları var. Öğrencilerin çok iyi bir üniversite hayatları olacaktır” ifadelerini kullandı.

REKTÖR ÖĞRENCİLERİ OTOGARDA KARŞILADI

Otobüsten indiğinde rektör tarafından karşılanan bir öğrenci ise; “Burayı yazarken beklemiyordum. Çıkması bana da sürpriz oldu. Şehir olarak da avantajlarını bilerek yazdım. Heyecanlıyım. Böyle bir uygulamanın olması gayet güzel” diye konuştu.

Üniversitenin sosyal medyasında yapılan paylaşımlarda ise karşılama uygulamasının iki gün boyunca süreceği kaydedildi.