GÜNEY’E KENT LOKANTASI

Denizli’nin ikinci Kent Lokantası, Güney ilçesinde açılacak. İlçe merkezindeki işletmede yemek fiyatları henüz belirlenmedi. Projede sona geldiklerini söyleyen Belediye Başkanı Eraydın, “Vatandaş uygun fiyatla yemek yiyebilecek” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı ve vatandaşların uygun fiyatlarla yemek yiyebildiği Kent Lokantası projesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’ye taşınmıştı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun belediye meclisi toplantısında duyurduğu Kent Lokantası’nın ilki,  Santral Garaj’da geçtiğimiz hafta törenle hizmete açılmıştı.

10 GÜN SONRA HİZMETE AÇIKLACAK

Denizli’de hayata geçen Kent Lokantası projesi, Güney ilçesinde de yankı buldu. Kentteki ikinci Kent Lokantası Güney’de açılacak. Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın hazırlıkların sürdüğü işletmede incelemelerde bulundu. Lokantanda son rötuşların yapıldığını belirten Eraydın; lokantanın yaklaşık 10 gün sonra hizmete açılacağını belirtti. Eraydın; “İlçe merkezinde açılacak lokantada 4 çeşit yemek yerilecek. Yemek ücretini henüz belirlemedik. Halka uygun, maliyetine ve ekonomik olacak şekilde yemek vereceğiz” diye konuştu.

“İLÇEMİZİN İHTİYACI VARDI”

Eraydın; “Zaten ilçemizin böyle bir sulu yemek satılacak lokantaya ihtiyacı vardı. İlçemizde o şekilde bir lokantamız yok. İlçemizdeki bu eksikliği giderebilmek adına güzel bir proje olacak. İlçemizin uygun fiyata sağlıklı bir şekilde yemek yiyebileceği, sosyal ve halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini hayata geçirmek için sayılı günler kaldı. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

HALK ET DE AÇILACAK

Güney Belediyesi tarafından halkın uygun fiyatlı ete ulaşabilmesi ve yerli üreticiyi desteklemek amacıyla hayata geçireceği Halk Et Kasap kısmının da yakın zamanda hizmete açılacağının müjdesini veren Eraydın; “Güney’de Halk Et Kasap kısmı da var. Çok yakın zamanda onu da devreye sokacağız. Halk Et Kasap da ilçemizde yaklaşık 1 aya kadar hizmete açılacak. Bunun da müjdesini şimdiden vermiş olayım” ifadelerini kullandı.