İNCELER'E BAL ORMANI

Bozkurt’a bağlı İnceler'de bal ormanı oluşturulacak. Kocakıran Bal Ormanı adıyla 27,26 hektar alanda oluşturulacak bal ormanı arazi hazırlığı işi, 10 Ekim 2024'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Çal Orman İşletme Müdürlüğü, Bozkurt'ta bal ormanı oluşturacak. Çal Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı İnceler'deki Tekeçalı Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanı içerisinde Kocakıran Bal Ormanı arazi hazırlığı işi hizmet alımı için ihale düzenlenecek. İhale ile bal ormanı arazi hazırlığı işi kapsamında toplam 27,26 hektar sahada çalışma yapılacak.

Çal Orman İşletme Müdürlüğü'nde 10 Ekim 2024'te açık ihale usulü ile yapılacak ihaleye teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. EKAP'tan e-imza kullanılarak indirilip görülebilen ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilere EKAP'ta yer verildi. İhale konusu hizmet alımının süresi işe başlama tarihinden itibaren 30 gün olarak belirlenirken, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde işe başlanacak.

YETERLİLİK KRİTERLERİNE SAHİP OLANLAR KATILABİLECEK

İhale son teklif verme tarih ve saati 10.10.2024 - 10.30  olarak açıklanırken, ihaleye katılabilmek için isteklilerin ihale konusu işin yerine getirilmesi için yeterlik kriterlerini karşılamaları gerekiyor. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgelerin istendiği ihale için son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin yüzde 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi isteniyor.

İhale konusu iş için, makine ile yapılan her türlü arazi hazırlığı ve toprak işleme benzer iş olarak kabul ediliyor. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilebicek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 takvim günü olarak belirlenirken, konsorsiyum olarak ihaleye teklif kabul edilmeyecek.

DENİZLİ'DEKİ BAL ORMANLARI

Kelleci Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Denizli'de 19 tane bal ormanı bulunuyor. İnceler'de yapılacak bal ormanı ile sayı 20'ye ulaşacak. Denizli'de bulunan bal ormanları şunlar: Kelleci-Babadağ Kelleci, Babadağ- Babadağ Cumhuriyet, Bekilli Lavanta- Bekilli Yeni, Gerelli-Beyağaç, Türlübey- Buldan Türlübey, Kocabaş-Honaz Kocabaş, Karataş-Pamukkale Karataş, Serinhisar-Serinhisar Yatağan, Ovacık Mahallesi- Tavas Ovacık, Yahşiler-Tavas Karahisar, Akkent-Çal Akkent, Sundurlu-Çal Sundurlu, Belevi-Çameli Belevi, Göldağ Kolak-Çameli Kolak, Kocakıran-Çardak Söğütlü, Tokça-Çivril Tokça, Işıklı-Çivril Işıklı, Irgıllı-Çivril Irgıllı, Aktaş-Çivril Aktaş.