İKİNCİ EKMEK 4 LİRA

Denizli ‘Kent Lokantası’nı çok sevdi. İşletme açılmadan önünde kuyruklar oluşmaya başladı. Ancak mönüde verilen 50 gramlık roll ekmeğin yetmediği vatandaşlar, ikinci ekmek için 4 lira daha ödemek zorunda kalıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Santral Garaj’da hizmete açtığı Kent Lokantası bir hafta içinde kentin en çok rağbet gören mekânlarından biri olmayı başardı. Dört çeşit yemek, su ve bir adet 50 gramlık roll ekmeğin 80 liradan satıldığı lokanta, hem hizmet hem de yemek kalitesi ile vatandaşlardan tam not aldı. Kent Lokantası’nın ilk gününde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran sunulmuştu.

DAR GELİRLİ MEMNUN

Özellikle dar gelirli vatandaşların imdadına yetişen Kent Lokantası önünde her gün kuyruklar oluşuyor. Öğle saat 12.00’de açılan işletmenin açılış saatinden kısa bir süre önce vatandaşlar işletme önünde birikmeye başlıyor. İşletme hazırlanan yemeklerin tükenmesi ile birlikte kapanıyor. Fakat yemeklerin tüketilememesi durumunda saat 16.00’ya kadar açık kalıp geciken müşterilerini bekliyor.

İKİNCİ EKMEK 4 LİRA

EKSTRA EKMEK 4 LİRA

Günlük mönüde sadece bir ekmeğin verildiği Kent Lokantası’nda ekstra ekmek almak isteyen vatandaşlar ekstra 4 lira ödemek zorunda kalıyor.

Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde kurulan Halk Ekmek büfelerinde 210 gram ekmeğin 6-7 liradan satıldığını söyleyen vatandaşlar 50 gram ekmeğin fiyatını yüksek buldu. Vatandaşlar mönüye bir ekmek daha ilave edilmesini ya da ikinci ekmeğin fiyatının daha uygun yapılmasını talep etti.