ÜNLÜ AKADEMİSYEN PAÜ’DE AÇILIŞ DERSİNE KATILDI

Ünlü akademisyen Prof. Dr. Ahmet Arslan, PAÜ Felsefe Bölümü’nde ‘Felsefe Nedir?’ başlıklı açılış dersine katıldı.

Türk felsefeci ve akademisyen Prof. Dr. Ahmet Arslan, PAÜ’de İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü’nde açılış dersine katıldı. Arslan öğrencilerine ‘Felsefe Nedir?’ başlıklı dersi verdi ve fakültede yeni öğretim yılı başlamış oldu.

ÜNLÜ AKADEMİSYEN PAÜ’DE AÇILIŞ DERSİNE KATILDI

PAÜ İsmail Çetişli Konferans Salonu’nda interaktif bir şekilde gerçekleştirilen açılış dersi, akademisyenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Katılımın yüksek olduğu derste Aristoteles ve onun bilimler sınıflandırması dersin temelini oluşturdu.

Prof. Dr. Ahmet Arslan’ın öğrencileri de dâhil ettiği ve “Felsefe Nedir?” sorusunun peşinden çıkılan bu yolculukta kendisine özgü anlatımının getirdiği mizahi üslubun da etkisiyle öğrencilerin yüzlerini güldüren, onları felsefenin soru ve sorunlarına yönlendiren bir ders geride bırakıldı.

ÜNLÜ AKADEMİSYEN PAÜ’DE AÇILIŞ DERSİNE KATILDI

Dersin sonunda Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Sultan Mehmet Öztürk tarafından Prof. Dr. Ahmet Arslan’a teşekkür amacıyla çiçek ve plaket takdim edildi. Etkinlik sonunda öğrenci ve öğretim üyeleriyle sohbetler gerçekleştiren Prof. Dr. Ahmet Arslan, aynı zamanda kitaplarını imzalatmak isteyen öğrencilerinin de ricalarını kırmadı.