ÇETİN ŞİRKETLER GRUBU VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE

Denizli'nin önde gelen hazır beton firmalarından Çetin İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. ile Çetinler Lojistik Ltd. Şti. vergi rekortmenleri listesinde yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, "Ülkemize görevimizi yerine getiriyoruz" dedi.

Denizli Defterdarlığı, kentin kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerini açıkladı. Kentin dinamosu niteliğindeki firmalar, rekortmenler listesinde de yer aldı. Denizli'nin son yıllarda yükselen inşaat ve lojistik firmalarından Çetin Grubu da iki firmasıyla rekortmenler listesinde yer aldı.

Şirketin, lojistik alanındaki büyük firması Çetinler Lojistik Ltd. Şti. 20 milyon liraya yakın vergi tahakkuku ile listenin 50'nci sırasında yer aldı. Gruba bağlı hazır beton ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Çetin İnşat Malzemeleri Ltd. Şti. ise 15 milyon liraya yakın vergi ile listenin 66'ncı sırasında bulunuyor.

ÇETİN ŞİRKETLER GRUBU VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE

“ÜLKEMİZ İÇİN SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ”

Çetin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, vergi rekortmenleri listesinde yer almanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Ülkemize sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz" değerlendirmesini yaptı.  Çetin, "Grup şirketlerimizden Çetinler Lojistik ve Çetin İnşaat Malzemeleri isimli iki şirketimiz, 35.000.000 TL (Otuz Beş Milyon Türk Lirası) kurumlar vergisi ödeyerek Denizli 2023 Kurumlar Vergisi sıralamasında 50. ve 66. olarak ülkemize karşı olan görevini yerine getirmiştir. Bu yolculukta bizlerle beraber emek veren değerli çalışma arkadaşlarımıza ve değerli iş ortaklarımıza şükranlarımızı sunarız" diye konuştu.