VETERİNER HEKİMLERDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Denizli Veteriner Hekimleri Odası’nda geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda seçilen Özgür Manav ve yönetimi mazbatasını teslim aldı. Odada düzenlenen törenle Feyzi Ölmez görevi Manav’a devretti.

Denizli Veteriner Hekimleri Odası’nda görev değişimi yaşandı. Önceki dönem başkanı Feyzi Ölmez, odanın hizmet binasındaki törende görevi Özgür Manav’a devretti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda Ölmez aday olmamış, yarış iki aday arasında geçmişti. 415 üyesi bulunan odada genel kurula katılan üyelerin çoğunluğundan destek alan Manav bugün seçim kurulunda mazbatasını törenle aldı.

BAŞARI DİLEDİ

Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem başkanı Feyzi Ölmez, görev süresi boyunca oda için yaptıkları çalışmaları ve elde edilen kazanımları hatırlattı, yeni başkan Özgür Manav ve yönetimine başarı diledi. Ölmez, oda yönetiminin Denizli'deki veteriner hekimlerinin ortak sesi olmaya devam edeceğine inandığını ifade etti.

Yeni Başkan Manav ise Denizli Veteriner Hekimleri Odası'na hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti. Manav;  yönetim olarak hedeflerinin, meslektaşlarının haklarını savunmak, veteriner hekimlerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve hayvan sağlığı alanında daha güçlü projeler geliştirmek olduğunu vurguladı.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Başkan Özgür Manav, konuşmasında, “Bize güvenerek bu görevi layık gören tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyi bir gelecek için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Mesleki dayanışmanın önemine dikkat çekerek, tüm veteriner hekimleri bir araya getiren ve sorunlarına çözüm arayan bir anlayışla hareket edeceklerinin altını çizdi.

Manav ayrıca; “Yeni dönemde Denizli Veteriner Hekimleri Odası, hayvan sağlığı ve refahını ön planda tutan, meslek etiğini geliştiren ve üyelerine en iyi şekilde hizmet sunan bir çizgide çalışmalarını sürdürecektir” diye konuştu.