ÇİVRİL OSB'DE 45 PARSEL TESCİLLENDİ

Çivril OSB'de önemli bir adım daha geride kaldı. Hazine mülkiyetindeki 45 parselin bölge adına tescil işlemleri, Çivril Tapu Müdürlüğü'nde düzenlenen imza töreniyle gerçekleştirildi.

Denizli'de sanayinin disipline edilmesi, şehrin planlı gelişimine katkıda bulunması ve birbirini tamamlayıcı sanayicilerin bir arada üretim yapmalarını sağlamak amacıyla önemli bir yatırım olan Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) bir yenisi daha ekleniyor. Aralık 2023 tarihinde tüzel kişiliğine kavuşan Çivril Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hazine mülkiyetindeki 45 parselin bölge adına tescili dolayısıyla Çivril Tapu Müdürlüğü'nde imza töreni düzenlendi. Törene, Çivril OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğan, Başkan Vekili Ali Fuat Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demir, Çivril Tapu Müdürü Hakan Aydeniz, Çivril Milli Emlak Uzmanı Tayfun Akın ile DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş ve DSO Mali ve İdari İşler Müdürü Ömer Kırboz katıldı.

Denizli Sanayi Odası, Çivril Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Valiliği'nin paydaşı olduğu Çivril OSB, 1 milyon 240 bin metrekare alan üzerine kurulacak. İlçeye kazandırılması planlanan bu önemli yatırım, Çivril'in ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacak ve yeni iş fırsatları yaratacak. Denizli'ye 100 km, İzmir Limanı'na 280 km, Uşak'a 50 km ve Çardak'a 70 km uzaklıkta bulunan Çivril OSB, hem bölgenin hem de ülkenin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Çivril OSB'de önemli bir adımı daha geride bıraktıklarını belirterek, "Hazine mülkiyetindeki 45 parselin tescil işlemlerini tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 milyon 240 bin metrekarelik alanda kurulacak OSB'miz, şehrimizin geleceği için yeni yatırım ve istihdam fırsatlarının kapılarını aralayacak. Şehrimizin sanayisine hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.